Sepcial Promotion

Wat houdt de term ‘tanning lotion’ precies in? 

Een tanning lotion is de internationale term voor een crème welke speciaal is ontwikkeld voor het gebruik onder de zonnebank om de huid te hydrateren en het bruiningsproces te versnellen. Deze bevatten geen beschermingsfactor en bieden dus geen bescherming tegen de zon ter voorkoming van een zonnebrand. Buitengebruik is mogelijk maar wordt door ons niet aangeraden.
Naast ‘tanning lotions’ heeft SuperTan® SunCare SunCare ook andere producten in het assortiment.

Wat is vitamine D? 

Vitamine D, een vet oplosbare vitamine, dat is belangrijk voor sterke botten en tanden en bevordert de opname van de mineralen calcium en fosfor in het lichaam. Vitamine D speelt ook een rol in het behoud van de weerstand en een goede werking van de spieren. De belangrijkste bron van vitamine D is, zoals u misschien weet; zonlicht! Onze huid is in staat om zonlicht om te zetten in Vitamine D. Deze vitamine kan ook helpen gezondheidsproblemen af te wenden, met inbegrip als bijvoorbeeld een depressie.

Wat zijn bronzers? 

Bronzers in de cosmetica zijn te verdelen in twee verschillende groepen namelijk bronzers als make-up (poedervorm/ vloeibaar) en als zelfbruinende bronzers (lotion/ gel/ spray). SuperTan® SunCare gebruikt bronzers in verschillende producten om naast de bruining door UV- licht een extra bruin resultaat te bereiken.

 - Smash Bronzers™: een mix van de laatste innovaties op het gebied van bronzingtechnologie. Deze zorgen voor een perfect goudbruine en gelijkmatige teint.

- Extra-Dark Tingle Bronzers™: Deze moderne high dimension thermo bronzer werkt direct na het aanbrengen. Deze laat een mooie, goudbruine en egale teint op uw huid achter.

Let op dat je na gebruik van een lotion met bronzers de handen wast.
Je kunt kiezen uit een product met een enkele bronzers (voor een lichtgebruinde huid) of een lotion met meerdere en krachtigere bronzers (voor een makkelijk bruinende huid). Welke lotions van SuperTan® SunCare bronzers bevatten en welke het beste bij jou past?

Is de zonnebank goed voor mij? 

Er worden veel verschillende en tegenstrijdige verhalen de wereld in gebracht over zonnen waardoor het moeilijk te begrijpen is wat waar is en wat niet. Echter is de zonnebank niet zo slecht als de meeste mensen denken en/of beweren. Zorg wel dat je zont onder lampen die voldoen aan de laatste EU normen of bij een gecertificeerde zonnestudio. Laat je ten aller tijden goed informeren over de zonnebank en lotion die u wilt gaan gebruiken.

Het licht van de zonnebank staat vrijwel gelijk aan onze natuurlijke zon. Door dit licht maakt ons lichaam (de huid) Vitamine D aan wat onmisbaar is bij de vorming van botweefsel en daarnaast verschillende ziektes (zoals borst- en prostaatkanker) en klachten (zoals extreme vermoeidheid en depressie) te voorkomen. Uiteraard is het belangrijk om de schadelijke effecten van zonlicht zo veel mogelijk tegen te gaan. SuperTan® SunCaredoet dit onder andere door middel van het unieke UV Rejuvenating™ Complex.

Bij blootstelling aan de zon is het belangrijk dat de huid wordt beschermd tegen verbranding. Met het gebruik van een zonnebank kan de sterkte van het licht gemakkelijk gereguleerd worden waarmee u verbranding tegen kan gaan. Zorg ervoor dat u uw huid voldoende hydrateert en voedt.

  

Peau dÓr, Adore your skin

 

Peau dÓr is hét Europese cosmeticamerk gespecialiseerd in de hoogste kwaliteit tanning cosmetica en huidverzorging. In de duurzame laboratoria van Peau d’Or wordt continue gewerkt aan de ontwikkeling van nauwkeurig samengestelde lotion met alleen de beste ingrediënten voor het perfecte kleurtje en zichtbare verbetering van de gezondheid en uitstraling van de huid. Kies Peau d’Or voor stijl en de laatste innovaties op het gebied van mooier, langer en sneller bruin worden.

 

Lotions met de eigenschappen van echt goud:

Real Value

Alle Peau d’Or producten zijn tot de dop gevuld met alleen de beste ingrediënten en de laatste innovaties op het gebied van tanning. Bijvoorbeeld de unieke SmashGold Bronzers  en Smart-Dark Bronzers die zelfs zonder uv-licht zorgen voor het perfecte, natuurlijk ogende goudbruine kleurtje. Met de uitzonderlijke Deep’n Dark Intensifier en het Tan-Extend Complex blijft de huis tot wel 49% langer bruin en tot 28% donkerder bruin. Copperized Tan Activators stimuleren de aanmaak van natuurlijk collageen en bevorderen de huidelasticiteit. Sta versteld van de spectaculaire resultaten van Peau dÓr!

 

Real Beauty

Peau d’Or zorgt voor de mooiste, natuurlijke tan van uw leven! Tegelijkertijd hydrateert, verjongt en verbetert Peau d’Or zichtbaar het uiterlijk van de huid met behulp van de laatste innovaties in huidverzorging. Zo vermindert bijvoorbeeld het UV Rejuvenating Complex de negatieve effecten van uv-straling op de huid! Verwen de huid met zachtheid en perfecte verzorging! Peau d’Or , Adore your skin.

 

 

  • Peau d’Or Essence
  • Geweldige stijl, geweldig resultaat!
  • Peau d’Or Pure elements
  • Pure en rijke tanning!
  • Peau d’Or Exquisite
  • Bevoorrecht uzelf en ga voor de ultieme tanning!