Sepcial Promotion

Een ware revolutie

Collageen lichttherapie maakt geen gebruik van lasers of UV straling. Het is een pure vorm van licht die de aanmaak van collageen in de huid stimuleert. De behandelingen zijn heerlijk ontspannend. Met slechts drie sessies van 15 tot 20 minuten per week ziet uw huid er na 10 weken jonger en stralender uit dan ooit tevoren! En dat zonder dure (pijnlijke) operaties of botox behandelingen.

Collageen Lichttherapie

De zachte rode lichtgolven van het Collageen Plus toestel concentreren zich met name in het spectrum tussen de 600 en 650 nanometer en bevorderen op celniveau de aanmaak van collageen en elastinevezels die nodig zijn om de structuur van de huid te behouden en te verbeteren. Het stimuleren van dit proces maakt de huid zichtbaar strakker en stralender. Bovendien wordt door dit proces de zuurstofopname vergroot, het ontgiften geactiveerd en neemt het vermogen van de huid om vocht op te nemen en vast te houden toe, waardoor ook de regeneratie van de huid sneller zal verlopen.

De voordelen van Collageen Lichttherapie

·         Intense warmte

·         Na enkele weken al verbluffende resultaten

·         Een zichtbaar jongere en stralende huid

·         Werkt heerlijk ontspannend

·         Verlicht reum, acne en eczeem

·         Geen lasers of extreme warmte  

·         Zichtbaar anti verouderingseffect

·         Reductie van rimpels en lijntjes

·         Verbetert elasticiteit, stevigheid en soepelheid

·         Verhoogt huidcel regeneratie

·         Vermindert acne en bevordert genezingsproces van de huid

·         Voorkomt en vermindert cellulitis

·         Verbetert de opname van zuurstof

·         Activeert de vorming van collageen en elastinevezels

·         Activeert de stofwisseling van de huid

·         Maakt de huid jong, stralend en strak

·         Geen bijwerkingen

·         Pijnvrije en aangename behandelingen

 

Stralend en Jonger

Door de stimulatie van de huid middels lichttherapie ziet de huid er op een natuurlijke manier stralender en jonger uit. Donkere kringen rond de ogen verdwijnen, poriën krimpen, de huid wordt zachter en strakker. Bovendien herstelt de huid vele malen sneller en worden wondjes en oneffenheden eerder gerepareerd.

 

Huidproblemen

Inmiddels blijkt uit de praktijk dat door de collageen lichttherapie de huid zich niet alleen op spectaculaire wijze verjongt, maar dat deze lichttherapie tevens een positief effect heeft op huidproblemen als psoriasis, acné, (onderhuidse) ontstekingen, pigmentvlekken, ouderdomsvlekjes en bepaalde soorten van exceem!